Verkehr

Поїзд зупиняється в Гутенфюрсті, Гробау та Ройте принаймні кожні дві години зупиня

Petition richtet sich an
Landrat Thomas Hennig

391 Unterschriften

281 von 2.000 für Quorum in Vogtlandkreis Vogtlandkreis

391 Unterschriften

281 von 2.000 für Quorum in Vogtlandkreis Vogtlandkreis
  1. Gestartet 06.09.2024
  2. Sammlung noch > 4 Monate
  3. Einreichung
  4. Dialog mit Empfänger
  5. Entscheidung

Ich bin einverstanden, dass meine Daten gespeichert werden. Ich entscheide, wer meine Unterstützung sehen darf. Diese Einwilligung kann ich jederzeit widerrufen.

Diese Petition gibt es auch in Deutsch.

Petition richtet sich an: Landrat Thomas Hennig

На відміну від усіх інших залізничних станцій транспортної асоціації Фогтланд (VVV), лише від 2 до максимум 7 поїздів зупиняються в Ройте, Гробау та Гутенфюрсті на день. У межах ВВВ є кілька інших зупинок у невеликих містах, де зупиняється до 30 поїздів на день. Немає іншої станції з менш ніж 15 зупинками на день. Оскільки зупинки поїздів фінансуються за рахунок податків, ці зупинки також повинні отримувати мінімальне обслуговування (2 години) в інтересах рівного ставлення. Таке рівне ставлення можна вивести зі статуту як завдання Асоціації місцевого громадського транспорту Фогтланда (ZVV). Див. витяг зі статуту ZVV §4 (4a) .....(a) рівномірне та збалансоване постачання та розвиток території асоціації з послугами місцевого пасажирського транспорту (визначення продуктивності та стандартів експлуатації). Очевидним рішенням були б зупинки на RB 13, який зупиняється на всіх станціях між Хофом і Герою, крім трьох згаданих. Якщо 1-годинний цикл стане робочим стандартом як частина німецького циклу, це також має бути реалізовано для трьох зупинок Gutenfürst, Grobau і Reuth.

Begründung

Пропущені зупинки поїзда розташовані в зоні великого туристичного інтересу в прикордонному трикутнику Саксонія/Тюрінгія/Баварія. Руїни церкви в Бургштайні, розташовані неподалік, дали назву регіону як район Бургштайн. Загальнонімецьке значення, напр. Б. колишній німецько-німецький кордон із Зеленим поясом, куди можна дістатися потягом лише в кількох місцях. Подальші туристичні моменти опубліковані на сайті.
Квиток у Німеччині значно полегшив і здешевив користування місцевим громадським транспортом. У всьому VVV цим користуються жителі місць із залізничними станціями, але не в цих трьох районах муніципалітету Вайшліц. Це означає, що немає противаги недолікам двоколійного жвавого маршруту, який іноді пролягає через середину районів.
Додаткову інформацію про зупинки поїздів і можливість спілкування можна знайти на веб-сайті www.burgsteinmobil.de

Vielen Dank für Ihre Unterstützung, Markus Brosche aus Weischlitz
Frage an den Initiator

Link zur Petition

Bild mit QR code

Abrisszettel mit QR Code

herunterladen (PDF)

Angaben zur Petition

Petition gestartet: 06.09.2024
Petition endet: 01.02.2025
Region: Vogtlandkreis
Kategorie: Verkehr

Diese Petition wurde in folgende Sprachen übersetzt

Übersetzen Sie jetzt diese Petition

Neue Sprachversion

Werkzeuge für die Verbreitung der Petition.

Sie haben eine eigene Webseite, einen Blog oder ein ganzes Webportal? Werden Sie zum Fürsprecher und Multiplikator für diese Petition. Wir haben die Banner, Widgets und API (Schnittstelle) zum Einbinden auf Ihren Seiten. Zu den Werkzeugen

Diese Petition wurde in folgende Sprachen übersetzt

Übersetzen Sie jetzt diese Petition

Neue Sprachversion

Helfen Sie mit, Bürgerbeteiligung zu stärken. Wir wollen Ihren Anliegen Gehör verschaffen und dabei weiterhin unabhängig bleiben.

Jetzt fördern